maanantai 10. lokakuuta 2011

Day 3

"Voiko ihanammin päivän enää alkaa..."

Tänää aamulla poikien vanhemmat, Jussi ja Inka olivat valmistelleet lapsukaisilleen Teemulle ja Jonille oikean Italialaisen aamiaisen. Jussi oli herännyt klo 6:00 ja ajoi lähileipomoon hakemaan lämpimiä voicroissantteja, vastapaistettua leipää ja makeita pullia. Teemu laitto soimaan Ihana-aamu kappaleen ja Jussi kaato espressoa pieniin kuppeihin, aamu ei tästä paljoa parane!

Aamupalan jälkeen vedettiin valjaat päälle ja käveltiin lähikaltsille tikkaamaan. Aluks lämpättiin 5a-5c greideillä kroppa kuntoon kunnon reittejä varten. Jussi alko heti nokittamaan on-sighttaamalla Catwalkin (6c+, 28 m), mut helppoohan se on ku on mukana yks maratoonari, tyttö ja rampa! Teemu yritti paikata tilannetta 6b:llä ja joni Flashasi 6a:n yhellä jalalla. Inka tyytyi tässä vaiheessa vielä varmistelemaan.

Kivi leirintäalueen reiteillä on aivan huikeeta kalkkikiveä, jossa on hyvät kitkat ja otteita monopocketeista kunnon kahvoihin. Yllärinä helpommilla reiteillä löytyy vuohenpaskaa 15 m korkeudella. Jos tälläistä kiveä ois Suomessa, ei paljoo tartteis sisällä treenata. Reittejä on semihelppo lukea ja pumppi on taattu.

-Teemu, Joni ja Jussi
Kyllä se kiipeily onnistuu rammaltakin.


Topo: "adventurous finish"

Teemun ja Inkan välissä 30 metriä ilmaa.

Littipeukku.

"Nyt vittuu sen kameran kaa!"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti