maanantai 10. lokakuuta 2011

Rainy day

Jussi varmistaa välimeren ilmastossa:)


Vuohi piti meille seuraa sateen ajan.


Poijat kirjoittelee blogia punaviinipäissään.
Sateinen toinen päivä. Tänään päästiin vähän kiipeilyn makuun. Paino sanalla vähän. Käytiin tsekkaa leirintäalueen viereinen sektori. Kaikki kerettiin vetää lämpäks Just for fun -reitti. Allekirjoittanutkin päätti leadata sen. Ei kerrota lääkärille ;) Jussi opetti Inkan varmistamaan ja me kiipeiltiin Teemun kanssa. Just kun alettiin päästä kunnon kiipeilyn makuun alko tulee vettä kuin esterin perseestä. Teemu jatko sinnikkäästi hetken aikaa kunnes päätti tulla alas. Jussi toppas kanssa reittinsä loppuun kaatosateessa. Kerättiin kamppeet kasaan ja mentiin pitämään sadetta sektorin luolaan yhdessä paikallisen vuohen kanssa. Hetken siellä kykittyämme suunnattiin takasin mökille. Nopean välipalan ja suihkun jälkeen suunnattiin Custonaciin kaupoille ja syömään. Eihän me taas muistettu et on sunnuntai ja ollaan Italiassa, toisin sanoen kaupat oli lyöny lapun luukulle jo yhden aikaan. Kotimatkalla poikettiin paikalliseen raflaan syömään maukasta pihviä. Hipit tilas kalaa. Sähköt meni poikki.

Illan tullen päätettiin lähteä San vito lo Capon kylään tuhlaamaan aikaan, koska taas näytti sateiselta. Koko päivän on sadellu ja paistanu aurinko vuoron perään, joten kiipeilyt on jääny aamun varaan. Huomen sit freshinä seinälle:) Sähköt palas. Käytiin tsekkaa myös multipitch vuori ja DWS paikan risteys (ei ollu helppo löytää illan hämärtyessä).

Nyt väsäillään iltapalaa mökillä. Ulkona alko taas satamaan ja kauempana ukkostaakin. Tuuli pyyhkäs meiän puutarhakalusteetkin pitkin pihaa. Kohta muutama viinilasillinen ja sitten aikasin nukkumaan, nii jaksaa herätä tarpeeks aikasin, ettei Jussi hermostu. Toisin sanoen perseet on hilattava ylös noin kasin aikaan.

"Ei mua noi puutarhakalusteet kiinnosta, vaan se et meiän koko mökki lähtee kohta lentoon!"

"Täällä jopa paskin kielon marjalla merkattu reitti voittaa Rollarit sata nolla"

-Joni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti