tiistai 11. lokakuuta 2011

Sisilian kuuma aurinko

Mä oon reissussa kahen hipin ja yhen vammasen kanssa. Se, että tulee laittaneeksi muoviroskan sekajätteeseen tai että pakkaa ruokaostokset vahingossa muovipussiin pelottaa paljon enemmän kuin se, että droppaan veitsenterävälle kalkkikivelle ku joku vammanen varmistaa mua istuvilteen 5 m päässä seinästä. Leikki leikkinä, kivaa on ollu ja tosi hyvin ollaan tultu toimeen.

Jussi ja Inka on ollu mulle ja Jonille kuin isä ja äiti. Ne on aamuvirkkuina patistanu meijät aamulla seinälle ennen kuuminta auringonpaistetta niin, että päivän kuumin hetki voidaan ottaa aurinkoa ja syödä kevyt lounas ennen päivällistä. Onneks reilun viikon päästä saadaan myös Sakkepappa paikalle ni voidaan pitää oikein perhejuhlat!

Tänää taitaa olla jo reissun neljäs päivä. Mä oon jo ihan ulkona viikonpäivistä ku ei tääl oo viikonpäivillä muuta välii kuin se, että sunnuntaina kaupat menee aikasin kiinni. Seki todettii kantapään kautta. Meillä oli Jonin kaa lihat loppu ni piti sunnuntaina löytää avoin kauppa et saatais seuraavalle päivälle proteiinit. Ajeltii sitte ristiin rastiin San Vito lo Capossa ja etittiin avointa ruokakauppaa. Ruokakauppa sittemmin löyty, ja samalla reissulla löydettiin muuten tää jonkun reppanan suojaamaton wlan, mitä käyttäen me upataa blogitekstit ja kuvat maailmalle.

Tän päivän kiipeilyt oli aivan helmet. Otettiin alkuun liidillä helppoo femmaa ja saatii vähän kroppaa hereille. Seuraavaks kiipesin Straight Into Heaven (30 m, 6b) on-sight! Joni kiipes kans reitin ensin ylärillä ja myöhemmin vielä liidillä. Jussi johtaa edelleen on-sightkisaa murskaavalla 6c+ reitillään. Nyt on sellaset fiilikset omasta kiipeemisestä, että 6c pitäis mennä on-sight, ja jos hyvin sattuu niin 7a, jos saa vähän betaa alle. Tänää muuten Inkakin kiipes Via Lucertolan, 5a ja liidillä! Inka tikkaa elämänsä ekoja kertoja ja heti liidillä, hatut käteen.

Huomenna ois tarkotus mennä kattomaan San Vito lo Capon DWS-spotti. Siel on 13 kappaletta 5-6 greidin reittejä, ja Inkalle pari vieläkin helpompaa, jos ne sille enää kelpaa. Pikkusen voi jännittää toi Deep Water Solo kun noi reitit on kaikki 10 m korkeita. Lähellä toppia kun heittää heel-hookkia ja sattuu siitä lipsahtamaan ni voi olla kylki hellänä pari päivää.. Huomiseks luvattii vielä lämpimämpää säätä kuin tälle päivälle, ja vähän pienempää tuulta, eli täydellinen DWS-päivä tulossa.

Tänää saatiin aika hyvii fotoja Jussista ja Jonista, nää ei oo viel mitään kymppei mut kyl neki tulee vielä. Mul on muutama paikka mielessä mihin mä pistän jätkät kiipeemään ku valo on parhaimmillaan ni saadaan sellaset kuvat et Sisilian kiipeilyturismi kaksinkertaistuu.

"Keitetäänkö espressoa ja syödään marmeladileipiä?"

-Teemu



Faija varmistelee poikaansa

Laiskuus iski 

3 kommenttia:

  1. Hienon näköst ! Tulee vähän kateelliseks kun kattelee kuvia, täällä on tosiaan nyt alle 10 ja kuuroja melkeen joka päivä. Hienoo et liidit sujuu Joniltakin jalkanssa kanssa, onks muute ollu yhtää hiostavaa ?

    PS hyvä olla hippi :P

    VastaaPoista
  2. Säät on ollu kohillaan. Ei liian kuuma paitsi välillä keskipäivän auringossa. Reitit on upeita!:) Tänne vielä uudelleen!

    VastaaPoista
  3. On se hienoa, kun meidän pojalla on reissussa mukana sijaisvanhemmat ja kaikki, mutta adoptioon asti ei sitten mennä! Pysy poika seinällä, äläkä putoa. Hienoja fotoja saa katsella, nauti vielä loppumatkasta frendejen kanssa me mennään hiihtoputkeen hiihtämään! Terkkuja sijaisvanhemmille, muille kersoille ja sakkepapalle..

    t. mami ja daddy

    VastaaPoista